VIDEO Autobuze CTP vandalizate de câțiva copii. Poliția i-a ”cules” de pe stradă

X Press
2 Min Read

CTP Iași a prezentat pe pagina de Facebook un act de vandalism făcut de niște copii care au folosit un corp contodent și un spray paralizant..

Camerele de supraveghere ale autobuzului care circula ieri seară, 07.02.2024, pe traseul 42 au surprins un grup de copii în timp ce aruncau cu un obiect contondent în geamul lateral de lângă ușa a doua, care s-a crăpat. Șoferul a acționat prompt și a sunat imediat la 112. În câteva minute, un echipaj al Poliției a sosit la fața locului, iar colegul nostru a depus plângere.

Actul de vandalism poate fi văzut de la minutul 1:20:

Îngrijorător este faptul că acest incident nu este unul singular. La scurt timp după, pe traseul 27, un alt incident a avut loc: o persoană necunoscută a folosit un spray paralizant în autobuz.

“Astfel de situații, cu care ne confruntăm destul de des, nu numai că pun în pericol siguranța și confortul călătorilor noștri, dar și afectează starea de funcționare a tramvaielor și autobuzelor. Ne exprimăm dezamăgirea și condamnăm ferm astfel de comportamente antisociale care afectează întreaga comunitate. Îndemnăm toți călătorii să ne sprijine în menținerea unui mediu sigur și civilizat în mijloacele de transport în comun și rugăm pe cei care dețin informații despre persoanele implicate să le ofere autorităților competente pentru a se lua măsurile necesare.”, transmite domnul Cristian Stoica, directorul general al CTP Iași.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *