VIDEO ”Iașul are cele mai proaste piste de bicicletă din țară”. Aventura unui cunoscut vlogger prin oraș

X Press
1 Min Read

Marius Gorgan, cunoscut vlogger pentru aventurile sale ca biciclist în România și gazda canalului de YouTube “Bucharest Bike Traffic”, a decis să exploreze orașul Iași. Cu toate acestea, periplul său pe piste l-a dezamăgit profund, el afirmând că Iașiul dispune de “cele mai precare piste de bicicletă din țară”.

Într-o incursiune exploratorie în Iași, însoțit de un biciclist local, Marius Gorgan a pedalat pe cei 30 de kilometri de piste din oraș. Traseul său a inclus diverse zone, precum Bucium, malul Bahluiului și traseul Copoului.

Pe parcursul călătoriei, Gorgan a observat numeroase deficiențe ale infrastructurii destinate bicicliștilor. A identificat porțiuni de pistă executate necorespunzător, prezența stâlpilor în mijlocul pistei, semne rutiere amplasate greșit sau chiar absența lor, obstacole frecvente pe traseu și trasee care se încheie brusc. La finalul aventurii, a constatat că roțile bicicletei sale s-au înroșit, semn că vopseaua folosită pentru marcajele pistelor este de o calitate extrem de slabă.

TAGGED: , ,
Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *