Surse: un vice de la CJ Iași se pregătește să preia funcția de șef la Aeroport FOTO

X Press
1 Min Read

Actualul șef al Aeroportului Iași este Romeo Vatră, fost consilier județean. El este directorul instituției de mai bine de trei ani, mai precis din august 2021.

Potrivit unor surse din cadrul PNL,  Vatră vrea să plece de la “manșa” instituției din cauza unor divergențe cu capii partidului și a reușit să se pună pe lista scurtă a candidaților la Senatul României. În cazul în care la alegerile de la sfârșitul anului PNL-ul va câștiga două funcții de senatori la Iași, lucru puțin probabil, potrivit informațiilor obținute, Romeo Vatră va “pasa” aeroportul colegului său de partid, Marius Sorin Dangă.

Dangă este în prezent vicepreședinte al Consiliului Județean Iași și șeful filialei municipale a PNL Iași. La fel ca actualul director, Dangă nu are competențe în conducerea unui aeroport, chiar dacă a excelat în administrația Consiliului Județean Iași, ordonatorul de credite al Aeroportului Iași. El va învăța din mers și va trebui să încerce să repare multe dintre nerealizările lui Vatră: accesul nepreferențial al taximetriștilor în perimetrul parcării aeroportului, punerea în funcțiune a aviobridgeurilor, licitațiile pentru spațiile comerciale din interiorul noului terminal, noi destinații. (Anton Farcaș)

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *