Un Mercedes Brabus de 500.000 euro s-a făcut praf în accidentul de la Granit. Este al patronului Hanului Trei Sarmale FOTO

X Press
2 Min Read

În accidentul grav de luni dimineață din intersecția Granit au fost implicate două mașini: un autoturism Suzuki și un Mercedes Benz GLE 63 AMG BRABUS (Foto). Prima mașină era condusă de către o studentă în vârstă de 19 ani iar a doua, Mercedesul BRABUS, de către omul de afaceri Constantin Panainte, unul dintre proprietarii Hanului Trei Sarmale.Bolidul are câteva sute de cai putere și valorează aproximativ 500.000 de euro.  Din fotografii se poate observa faptul că mașina a suferit avarii considerabile in urma coliziunii violente cu autoturismul Suzuki. Acesta din urmă valorează doar câteva mii de euro. Astfel, firma de asigurări a fetei de 19 ani care a provocat accidentul va trebui să trebui să achite o factură destul de mare pentru reparațiile Mercedes-ului. Accidentul a avut loc luni dimineață la ora 6, atunci când o tânără de 19 ani conducea cu viteză un autoturism Suzuki dinspre Dedeman către podul Bucium. Aceasta nu a observat liniile șerpuite ale benzilor de circulație și “s-a trezit” pe contrasens, unde a izbit violent Mercedes-ul condus prudent de către patronul Hanului Trei Sarmale.

Panainte a fost rănit iar șoferița a scăpat cu viață datorită intervenției prompte a medicilor. Aceasta suferise în urma coliziunii mai multe fracturi, ruptură de ficat și splină. (Anton Farcaș)

CITITI ȘI

EXCLUSIV Un avocat din Iași a dat averea săracilor, și-a părăsit iubita siliconată și s-a călugărit pe Athos FOTO

 

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *