27 de șoferi, făcuți pietoni pentru cel puțin o lună. Razie a polițiștilor rutieri

X Press
1 Min Read

Zeci de şoferi ieşeni au rămas fără permis de conducere în urma unei razii a Biroului Rutier Iaşi. Acţiunea poliţiştilor a avut loc pe 3 martie, iar în urma acesteia 27 de şoferi au rămas fără permisul de conducere.

“La data de 3 martie 2024, poliţiştii Biroului Rutier Iaşi au organizat şi executat o acţiune pentru combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării normelor rutiere referitoare la indisciplina pietonilor şi a celorlalte principale cauze generatoare de accidente rutiere.

Au fost efectuate 56 de testări alcoolscopice şi au fost aplicate 190 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 59 pentru nerespectarea regulilor de către pietoni, 9 pentru neacordare prioritate vehicule, 8 pentru neacordare prioritate pietoni, 34 pentru biciclişti, trei pentru conducătorii de trotinete, 22 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 55 pentru alte abateri, în valoare totală de 84.860 de lei. Totodată, au fost reţinute 27 de permise de conducere şi au fost retrase cinci certificate de înmatriculare”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

TAGGED: , ,
Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *