Accident grav la Granit, dimineață. Fată de 19 ani dusă în eroare de benzile șerpuite, a intrat pe contrasens VIDEO

X Press
2 Min Read

Benzile “strâmbe” din intersecția de la Granit au indus în eroare o șoferiță de 19 ani. Aceasta a produs un accident urât dimineață, lovind frontal un alt autoturism, după ce a intrat pe sensul opus, aparent fără să își dea seama. 

Accidentul grav a avut loc pe întuneric, la 6 dimineața. Fata de 19 ani conducea un Suzuki pe direcția Dedeman – Bucium. Șoferița a pătruns cu viteză în intersecția de la Granit însă, asfaltul fiind ud, nu ar fi observat că banda de circulație este delimitată curbat. Astfel, ea a intrat pe sensul opus de mers și s-a ciocnit violent cu un Mercedes. Acesta tocmai coborâse pasajul Bucium.

În urma coliziunii, autoturismul fetei a luat foc. La ora 9 dimineață, tânăra a intrat în sala de operație, fiind rănită grav. “În această dimineață, 30 septembrie a.c., în jurul orei, 06.00, poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că pe bulevardul Socola, din municipiul Iași a avut loc un accident rutier. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că o tânără, de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care a pătruns pe sens opus, intrând în coliziune cu un vehicul condus de un bărbat, de 45 de ani. În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul de 45 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu consumase băuturi alcoolice. Tânăra de 19 ani nu a putut fi testată din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții Poliţiei Iași.

CITIȚI ȘI

EXCLUSIV Un avocat din Iași a dat averea săracilor, și-a părăsit iubita siliconată și s-a călugărit pe Athos FOTO

 

Share This Article
6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *