Au avut mare noroc! Autoturism lovit de tren în spate la Antibiotice. Trecerea de cale ferată a făcut multe victime de-a lungul timpului VIDEO

X Press
1 Min Read

Un autoturism Volkswagen a fost cât pe ce să fie lovit în plin de un tren care venea către Iași. Mecanicul trenului a oprit imediat, îngrozit de turnura mortală care putea să o ia tamponarea.


Incidentul a avut loc în weekend, în spate la Antibiotice. Șoferul autoturismului putem spune că trăiește a doua viață și cel mai probabil încă se află în șoc.
Șoferul circula dinspre Uricani și voia cel mai probabil să scurteze drumul de la sensul giratoriu Uricani, către drumul european. Acesta nu a observat trenul și a mai lipsit un metru ca locomotiva să izbească în plin autoturismul.
La trecerea de cale ferată respectivă au murit în ultimii ani 14 persoane. Numărul morților a scăzut datorită faptului că a fost construită șoseaua de centură cu podul aferent peste calea ferată.
Totuși, sunt mulți șoferi care preferă varianta riscantă de a trece peste calea ferată de la Antibiotice pentru a scurta drumul până la drumul european.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *