Avioanele, puse la pământ de ninsoare la Aeroportul Iași. Întârzieri de peste 10 ore și redirecționări

X Press
2 Min Read

Mai multe zboruri au întârzieri, iar trei au fost anulate până luni, ora 16:30, la Aeroportul Iași, în secțiunea de plecări.

Dintre acestea, două dintre cele patru curse către Otopeni programate azi (la orele 5:25 și 14:10) au fost anulate, alături de zborul spre Bergamo, programat la 10:50. Avionul Ryanair destinat Iașiului la ora 10:20 a rămas la Otopeni din cauza condițiilor meteorologice.

Un alt zbor către Larnaca (Cipru) a acumulat o întârziere enormă de 845 de minute. De asemenea, cursa către Roma (Wizz) a decolat cu o întârziere de 75 de minute față de programul inițial (14:15). Situația zborului Austrian Airlines către Viena rămâne incertă, deoarece avionul nu a ajuns încă la Iași din Austria. În plus, zborul către Bergamo de astăzi, operat de Wizzair, are deja o întârziere de 150 de minute față de programul de la 17:45, iar cel către Torino, tot cu Wizz, a acumulat până acum 185 de minute de întârziere.

De asemenea, trei curse către Iași au fost redirecționate: către Otopeni, zborul către Bergamo (Ryanair), și către Suceava, cele de la Bruxelles (care ar fi trebuit să ajungă la Iași la 11:25) și de la Billund (la ora 11:55), ambele de la Wizzair.

Într-un update, trei zboruri care urmează să decoleze în seara aceasta de la Iași, toate de la Wizzair, au întârzieri în creștere: zborul către Bergamo cu 220 de minute de întârziere (față de programul inițial de la 17:45), zborul către Torino cu 260 de minute de întârziere (față de programul inițial de la 18:00) și zborul către Londra cu 160 de minute de întârziere (față de ora programată inițial la 19:20).

TAGGED: ,
Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *