Ciolacu ”spală” imaginea lui Firea (afectată de scandalul azilelor groazei) pentru a-i lua locul lui Cîrstoiu la alegerile pentru primăria București

X Press
2 Min Read
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la alegerile pentru primăria Capitalei, Marcel Ciolacu, prim-minsitrul României și Gabriela Firea participă la un eveniment al organizațiilor de seniori ai PNL și PSD, în București, 4 aprilie 2024. Inquam Photos / George Călin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o primă reacție după decizia de a-l retrage pe dr. Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei și de a merge în alegeri cu Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL. El spune că a fost o „decizie dificilă”, dar că Gabriela Firea „este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol”.

Ciolacu a reacționat aproape de prânz, printr-un mesaj postat pe Facebook și însoțit de o fotografie cu el și cu Gabriela Firea.

„Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație”

În mesajul său, liderul PSD face o singură mențiune despre medicul Cîrstoiu, până luni noapte candidat PSD și PNL, căruia îi mulțumește pentru „tot efortul”.

Redăm integral mesajul lui Marcel Ciolacu:

„Decizia ca PSD și PNL să meargă cu proprii (sic) candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția #corectă pentru bucureștenii condamnați de patru ani la frig, mizerie, poluare și trafic blocat care, în loc de soluții, aveau de ales acum doar între incompetență și circ!
Bucureștiul are nevoie de un om care știe administrație și este capabil să aranjeze încă din prima zi de mandat lucrurile lăsate vraiște de Nicușor Dan. Iar aceasta nu putea fi decât Gabriela Firea, președintele organizației PSD București!
Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol, dar mai multe soluții la problemele zilnice cu care se confruntă.
Îi mulțumesc domnului doctor Cîrstoiu pentru tot efortul depus în această perioadă.
De astăzi, dansul în doi s-a terminat! De astăzi, bucureștenii chiar au ce alege! Succes, Gabi!”.

Întruniți luni dimineață, de la ora 10, în ședința conducerii Coaliției, liderii PSD și PNL au decis să renunțe la candidatura dr. Cătălin Cîrstoiu. Decizia a fost luată la miezul nopții, după 14 ore de discuții.

0

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *