Coșmarul Socola se extinde. Restricții și pe strada Palat pentru „refacerea carosabilului”. Vi se pare că era necesar?

X Press
2 Min Read

Lucrările de asfaltare de pe Socola, care au întins nervii șoferilor la maxim, se extind.

Potrivit unui anunț publicat de Citadin pe pagina de Facebook , ”în perioada de 10-14 aprilie, între orele 22:00-06.00, va fi restricționată circulația pe str. Palat.Măsura este necesară pentru că în această zonă echipele S.C. CITADIN S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului”

Măsura este deja contestată de numeroși șoferi în mediul online care susțin că aceste lucrări sunt inutile momentan, șoseaua fiind în stare foarte bună. ”Veniți în Poitiers să vedeți acolo stradă bombardată tot de voi și lăsată de izbeliște, Ce ați avut cu bulevardul Socola în condițiile în care șoseaua era excelentă? Acum vă apucați de strada Palat care arată încă impecabil. Noaptea minții”, a scris un șofer.

”Parcă v-a plătit cineva să îi faceți anticampanie lui Kirika!!! Bravo băieți,ați nenorocit orașul ! V-a înjurat tot Iașul azi,pe voi și pe șeful vostru!”, a comentat un alt șofer anunțul Citadin.

Din fericire, măcar, în cazul străzii Palat lucrările se fac noaptea când traficul este redus. În cazul Socola nu s-a găsit o metodă de a lucra în condiții nocturne, rezultatul fiind cozi inteminabile, claxoane nervoase și înjurături aruncate pe geamul mașinii la adresa administrației locale.

Tot pe pagina Citadin este dată o hartă care vă arată pe unde puteți ocoli strada palat în timpul lucrărilor.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *