Fostul șef ASF: 12.000 euro salariu, plus bonus de 27.000 de euro

X Press
2 Min Read

Marcel Boloș a fost întrebat de Cosmin Prelipceanu, în emisiunea „Jurnalul de Seară”, de la Digi24, cum comentează faptul că un director ASF a avut, pe lângă salariul de 12.000 de euro pe lună, un bonus anual de 27.000 de euro. Ministrul de Finanțe a evitat un răspuns explicit, și a spus că „fiecare își evaluează munca și crede că poate fi recompensat la un nivel mult mai bun, sau mult mai mare”.

„Apare informația că Hotnews cere datele, și le obține, că anul trecut Nicu Marcu, fostul șef ASF a primit un bonus de 27.700 de euro. Vrem să ne spuneți cum vi se pare. La un salariu de 12.000 de euro pe lună”, a spus realizatorul emisiunii.

„Ăăă, față de ăăă, ministrul Finanțelor, care are 12.000 de lei pe lună, și absolut nimic altceva, n-am niciun bonus, și muncesc câte 12, 14 ore pe zi, deci… faceți comparația și vedeți că nu sună deloc bine.

Aceste cifre, sigur că fiecare își evaluează munca și crede că poate fi recompensat la un nivel mult mai bun, sau mult mai mare, dar comparativ cu ceea ce înseamnă remunerația unui ministru, cifrele vorbesc de la sine”, a răspuns Marcel Boloș, conform Digi24.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *