Frumoasa ieșeancă Daniela Nane, surprinsă când se săruta în stradă cu un tenor mai tânăr cu 20 de ani. Imediat a anunțat că a divorțat de Adrian Cioroianu

X Press
2 Min Read

Daniela Nane (52 ani) a anunțat că a divorțat de Adrian Cioroianu (57 ani) după ce a fost surprinsă sărutându-se cu un tânăr tenor. Actrița a dat vestea pe rețelele de socializare, moment în care a făcut un apel pentru respectarea vieții private, potrivit unica.ro.

Zilele trecute, fosta Miss România a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux pe Calea Victoriei din București în timp ce se plimba și se săruta cu tenorul Octavian Ene (30 ani). După apariția imaginilor cu noul ei iubit, actrița Daniela Nane a făcut anunțul separării de Cioroianu.

Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu

Daniela Nane a ales întotdeauna să-și trăiască viața privată în afara camerelor de luat vederi, astfel că nimeni nu a știut până acum că a divorțat de fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu. Actrița Daniela Nane a făcut un anunțul scurt pe rețelele de socializare în care preciza că este o femeie divorțată.

„Sunt o femeie divorțată. Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, la fel ca până acum. Cu prețuire, Daniela Nane”, este mesajul transmis de actriță pe pagina sa de Facebook.

Daniela Nane a primit sute de comentarii de încurajare și prețuire din partea fanilor și prietenilor săi, care au fost luați prin surprindere de acest divorț. În trecut, actrița a mai fost măritată cu omul de afaceri Viorel Popa, alături de care are un fiu, Codrin. Căsnicia lor s-a încheiat în anul 2002.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *