Iată cum arată un parc de copii din Nicolina, în plină campanie electorală. Buruieni, spini și șobolani FOTO

X Press
2 Min Read

Parcul este situat între blocuri, pe strada Orientului, nr. 14. Fotografiile au fost realizate în cursul zilei de ieri și au fost postate pe Facebook, de către locatarii care locuiesc în zonă. Postarea a strâns zeci de comentarii. Parcul este plin de vegetație și spini iar ieșenii care locuiesc în zonă spun că au observat și șobolani. Una peste alta, vecinii se ceartă: unii sunt de părere că locatarii ar trebui să pună mâna să curățe locul, alții să facă plângere către Primăria Iași ca aceasta să trimită oameni să taie boscheții. De asemenea, alții spun că mai sunt parcuri pline cu vegetație și prin Tătărași. “Dar cei care locuiesc în zonă,nu pot să se organizeze și să facă curățenie? Toți vor să fie serviți, să vină cineva din cer,să facă curățenie.
Și la țară nu se lucrează pământul,nu se cresc animale, pentru că este mai comod să cumperi”, spune o ieșeancă.

“Mii de mulțumiri și felicitări Primăria Municipiului Iași, Comunicare Salubris, Mihai Chirica! Așa da parc, să-l fi văzut și în anii trecuți când creșteau bălăriile mai înalte decât gardul 👏”, este de părere un locatar.

“Puneți pozele pe site-ul Primariei, suntem in campanie, parca il vad pe Chirica smulgand buruieni. În dimineata urmatoare repostati locul, o să foe curatat, vopsit, tot!”, crede un alt ieșean.

“A plouat mult în ultima vreme, nu mai fiți răi! Lăsând gluma deoparte, foarte trist că se investesc sume colosale doar pt a spăla banii sau pentru voturi, după care sunt lăsate uitării. Avem un oraș atâta de frumos, plin de istorie pentru cei pasionați. Dar apoi avem asta: neglijență, nepăsare, corupție 🙁 “, a scris și o tânără.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *