Iată cum au pierit motocicliștii care au plecat din Iași, într-o curbă spre Vaslui FOTO

X Press
3 Min Read

Cei trei tineri, doi băieți și o fată se deplasau în jurul orei 16.20 cu două motociclete prin Ciortești, spre Vaslui. Martori au spus polițiștilor că într-o curbă cu linie continuă, cele două motociclete au lovit violent un Audi A3 condus de către o șoferiță tânără.După coliziunea violentă, a izbucnit un incendiu de la una dintre motociclete care a cuprins și autoturismul A3. “În urma evenimentului două persoane de sex masculin, cu vârsta de 29, respectiv 35 de ani și o persoană de sex feminin cu vârsta de 25 de ani sunt decedate. Conducătoarea auto, în vârstă de 19 ani a fost transportată la spital”, au precizat ulterior reprezentanții ISU Iași.
Tânăra de 25 de ani, Ionela Bercea și băiatul de 29, George Vâlcu, formau un cuplu iar ambii se aflau pe o motocicletă. Ei s-au născut în Galați și trebuiau să se căsătorească peste câteva săptămâni. Al treilea motociclist se numea Ion Sacu, un bărbat de 35 de ani, din Iași și trebuia să fie cavalerul de onoare al mirilor. Acesta împrumutase o sumă de bani pentru a-și cumpăra motocicleta mult visată. Ba chiar, el și-ar fi invitat prietena la o plimbare însă ea ar fi refuzat. În urma impactului deosebit de violent, cei trei au fost aruncați la o distanță apreciabilă de locul accidentului. “Fata abia am găsit-o”, a spus unul dintre puținii șoferi care au oprit la fața locului, să stingă incendiul.

Conform martorilor, cele două motociclete se deplasau dinspre Iași către Vaslui. La un moment dat, una dintre ele a depășit-o la limită, pe cealaltă, care se deplasa în fața ei. Din sens opus, mergea către casă, tânăra cu Audi A3. La vederea motocicletelor care se apropiau cu viteză, șoferița, fără experiență, s-a panicat și a tras de volan spre axul drumului. Din păcate, manevra a făcut ca impactul cu prima motocicletă, cea care se angajase în depășire, să fie inevitabil și frontal. În urma impactului, airbagurile autoturismului s-au deschis, astfel că șoferița nu a mai avut pic de vizibilitate. A intrat pe contrasens și cea de-a doua motocicletă s-a izbit pe lateralul mașinii. (Vlad MIREA)
CITIȚI ȘI

Campania electorală s-a mutat în mediul online iar candidații ieșeni pentru primărie caută votanții pe rețelele sociale. Cine are cei mai mulți simpatizanți? Iată o analiză interesantă a jurnaliștilor de la X Press

 

 

 

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *