Ieșeni supărați după ce au căutat cadouri în Jumbo Iași: “Nu mai găseam ieșirea” FOTO

X Press
3 Min Read

Câțiva clienți care au decis să își facă cumpărăturile de Crăciun în magazinul Jumbo de pe bulevardul Socola sunt nemulțumiți de politica administratorilor. Ei s-au plâns la o postare de pe rețeaua de socializare Facebook de faptul că, odată intrați în magazin au fost obligați să parcurgă un labirint lung înainte să poată ieși. “Pur și simplu nu găseam ieșirea. A trebuit să parcurg toate standurile înainte de a putea ieși din magazin. Nu exista o scurtătură”, s-a plâns un internaut pe grupul de Facebook. Ulterior, mai multe reacții negative au fost postate pe același grup. “Rusine ANPC că permite unui astfel de magazin să își bată joc de clienți prin obligația de a parcurge un întreg labirint chiar dacă e pentru un singur produs. Eu intru să iau o singură chestie, deci îți dau un ban, faci profit, dar sunt obligat să merg vreo 4000 de pași aiurea cu un genunchi praf”, a comentat un alt ieșean. “Ușor de intrat, greu de ieșit”, a scris un altul. “Problema este cum au luat aurizație ISU? În caz de incendiu, pe unde iese atâta lume?”, s-a întrebat un altul. Însă magazinul are toate autorizațiile in regulă.

Magazinul a stârnit controverse imediat după deschiderea avută pe 20 octombrie când traficul de pe bulevardul Socola ar fi fost dat peste cap. Este vorba despre distanța dintre intersecția Granit și sensul giratoriu de la Dedeman, care exasperează șoferii. Pe această porțiune se formează zilnic ambuteiaje.

În ultimii ani, la Iași au fost inițiate mai multe proiecte de retail, iar cel mai recent anunț de acest gen l-a făcut IKEA. Initial, grupul Kaufland anunțat că va deschide un centru logistic la Miroslava și va construi încă două magazine, unul în cartierul CUG și un altul în Galata. Tot în fază de pregătire este și parcul de retail pe care lanțul german vrea să-l construiască în apropiere de Carrefour Felicia, la fosta Moldomobila. De asemenea, grupul Rewe care deține rețeaua Penny are în curs de autorizare încă două magazine, unul în Dacia iar celălalt în Bucium. (Vlad MIREA)

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *