Isterie Tik Tok în magazinele Lidl. Figurinele de ciocolată, sparte și abandonate în căutare de bani

X Press
1 Min Read

După ce pe Tik Tok au apărut o serie de videoclipuri cu mai multe persoane care descoperă în figurinele de ciocolată dedicate sărbătorilorde Paşte diverse sume de bani, s-ar fi declanşat o adevărată vânătoare de iepuraşi, potrivit Libertatea.

„Dragii noştri, Reluăm şi noi rugămintea colegilor de la Lidl Romania. Am văzut la rândul nostru clipurile de pe Tik Tok, referitoare la existenţa banilor în figurine de Paşte. Însă vă asigurăm că produsele HEIDI tematice conţin doar meşteşugul ciocolatierilor HEIDI, care decorează aceste produse manual, ou cu ou, iepuraş cu iepuraş”, au scris cei de la Heidi într-o postare pe Facebook.

În încercarea de a descoperi dacă înăuntrul iepuraşilor de ciocolată se găsesc cu adevărat sume de bani, tot mai mulţi români au deteriorat figurinele şi le-au abandonat aşa în magazine.

Astfel, Lidl, compania care comercializează produsele respective, şi Heidi Chocolate, cea care le produce, s-au văzut nevoite să facă apel la oameni pentru a înceta această practică. Ei au transmis că înăuntrul iepuraşilor de ciocolată nu se află nimic.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *