Leo Grozavu a părăsit Poitehnica Iași. eșecul cu FC Botoșani i-a fost fatal

X Press
2 Min Read

Poli Iași a pierdut, în deplasare, în fața celor de la FC Botoșani, scor 1-2, într-un meci din cadrul etapei a doua din play-out-ul SuperLigii.

La scurt timp după terminarea acestui meci, oficialii lui Poli Iași au luat o decizie radicală.

Reprezentanții clubului Poli Iași au anunțat pe site-ul oficial al clubului în noaptea zilei de sâmbătă, 30 martie, la scurt timp după încheierea partidei cu FC Botoșani, că Leo Grozavu (56 de ani) a fost demis din funcția de antrenor principal al echipei moldave.

”În această seară, conducătorii clubului nostru și antrenorul Leo Grozavu au hotărât, de comun acord, după o ședință, încheierea mandatului tehnicianului la cârma echipei noastre după 17 luni și 16 zile de la începutul activității de antrenor principal în Copou, 14 octombrie 2022.

Îi mulțumim lui Leo pentru momentele de neuitat trăite cu el la conducerea tehnică – promovarea în Superligă, succesele din acest sezon, promovarea și dezvoltarea tinerilor jucători încununată cu selecții la loturile naționale.

Pentru acestea și multe altele îți suntem recunoscători, Leo Grozavu! Îți dorim multe realizări pe toate planurile”, au anunțat cei de la Poli Iași, pe site-ul oficial.

Leo Grozavu fusese instalat pe banca tehnică a celor de la Poli Iași în luna octombrie a anului 2022. La sfârșitul sezonului trecut (2022 – 2023), tehnicianul a reușit să promoveze formația moldoveană în SuperLiga.

Însă, din cauza rezultatelor modeste înregistrate în ultima vreme, oficialii lui Poli Iași au decis să renunțe la serviciile antrenorului de 56 de ani.

În urma eșecului suferit cu FC Botoșani, Poli Iași ocupă poziția a 13-a a SuperLigii (loc de baraj), cu 17 puncte, și se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *