Mai vin 18 tramvaie Bozankaya în Iași. S-a semnat contractul

X Press
1 Min Read

Primăria Municipiului Iași a semnat astazi contractul pentru livrarea a încă 18 tramvaie Bozankaya la Iași. Mijloacele de transport sunt achiziţionate cu fonduri europene prin intermediul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Ne bucurăm să vă anunțăm că, în urma contractului pentru 16 tramvaie semnat în 2019, împreună cu municipiul Iași am decis să extindem această colaborare prin inițierea unui nou proiect pentru 18 mijloace de transport noi. Această decizie reprezintă un pas semnificativ în direcția progresului orașului și confirmă încrederea reciprocă dintre noi. Ne bucurăm să continuăm această călătorie de succes împreună”, a declarat Emrah Dal, vicepreședinte al companiei Bozankaya.

Tramvaiele vor avea lungimea de circa 22 de metri, minim 135 locuri, din care minim 30 pe scaune, minim 5 locuri accesibile pentru persoane cu dizabilități și toate dotările moderne (aer condiționat, instalație de încălzire, sistem de supraveghere și audio-video, panouri LED, echipamente Wi-Fi, sistem GPS, sistem de avertizare la coliziune etc.).

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *