Mamă și fiu găsiți morți în apartamentul lor din Timișoara

X Press
1 Min Read

Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite decedate în apartamentul lor din Timişoara, marţi după-amiaza, medicii legişti negăsind urme de violenţă pe corpurile lor. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au fost sesizaţi că într-un imobil de pe Aleea Sănătăţii au fost găsiţi decedaţi o femeie de 49 de ani şi fiul acesteia de 24 de ani. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a identificat urme de violenţă pe corpul victimelor, nici suspiciuni cu privire la cauzele decesului, trupurile fiind transportate la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauzele deceselor.

Surse judiciare au declarat pentru Agerpres că părinţii femeii au decedat în toamna anului trecut, iar fiul ei avea probleme de sănătate şi probabil că a murit în somn. Femeia s-a spânzurat în locuinţă şi vecinii au anunţat poliţia că aceasta nu mai răspunde şi nici nu a mai fost văzută în ultima perioadă.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *