Meteo pe patru săptămâni. Când se încălzește vremea în România

X Press
2 Min Read

Următoarea săptămână va fi ploioasă în est, sud şi sud-est, cu temperaturi normale pentru această perioadă în toate regiunile, iar ultima săptămână din luna martie şi primele două săptămâni din luna aprilie vor fi caracterizate de temperaturi mai ridicate decât cele specifice, anunţă vineri meteorologii, care au făcut publică prognoza meteo pentru intervalul 18 martie – 15 aprilie.

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite pentru perioada în care ne aflăm și vor fi ploi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru perioada 18 martie – 15 martie.

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile estice, sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 25 martie – 1 aprilie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale, cu un ușor deficit la munte și în nord-estul țării.

Prognoza meteo pentru intervalul 1 – 8 aprilie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Vremea în România între 8 și 15 aprilie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

TAGGED: ,
Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *