Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei, apel public pentru retragerea sprijinului politic acordat lui Mihai Chirica si Costel Alexe

X Press
1 Min Read

Intr-o scrisoare dechisa, MDM ii solicita public lui Nicolae Ciuca retragerea sprijinului politic pentru cei doi lideri ieseni.
„V-ați afirmat sprijinul electoral pentru Costel Alexe, viitor candidat PNL pentru președinția Consiliului Județean Iași și pentru Mihai Chirica, viitor candidat PNL pentru poziția de primar al municipiului Iași. Actualul președinte al CJ Iași, Costel Alexe, este inculpat penal în două dosare de corupție – dintre care unul trimis deja spre judecare. Actualul primar al municipiului Iași, Mihai Chirica, este inculpat penal în patru dosare de corupție – dintre care unul trimis deja în judecată. Se poate lesne înțelege din poziția dvs. publică cum că hoția și corupția au devenit virtuți ale partidului pe care îl conduceți, fapte care nu pătează imaginea, minore, de nebăgat în seamă, fapt divers”, a mentionat MDM in scrisoarea deschisa.

„Solicităm public retragerea sprijinului politic acordat celor doi inculpați penal, personaje de nefastă notorietate națională, care au dezonorat Capitala Moldovei. Este și un apel la rațiune – nu dorim ca în scurtă vreme să avem iarăși alegeri locale pe motiv de vacantare a posturilor”, a mai precizat Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *