O fetiță de 5 ani a murit și un băiat de aproape doi ani e în stare gravă după ce bunica lor i-a spălat cu o soluție de deparazitare a oilor

deces, copii, deparazitare oi

X Press
2 Min Read

O fetiţă de cinci ani a murit, iar verişorul ei, de aproape doi ani, este în stare gravă la Spitalul din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, după ce ar fi fost spălaţi de bunica lor cu o substanţă toxică, posibil o soluţie folosită pentru deparazitarea oilor. Sora băieţelului, în vârstă de zece ani, a fost dusă la un spital din Slobozia, cu simptome asemănătoare. Poliţiştii au deschis o anchetă, fiind sesizată şi Direcţia de Protecţie a Copilului.

Poliţia a anunţat, vineri, că Poliţia Oraşului Ţăndărei a fost sesizată, joi seară, de cadrele medicale de la Spitalul Ţăndărei despre faptul că la camera de gardă au fost aduşi doi copii, în vârstă de 5, respectiv 1 an şi 11 luni, care ar fi fost intoxicaţi cu o substanţă, potrivit news.ro.

Fetiţa de cinci ani a murit, iar copilul de un an şi 11 luni este în stare gravă la Spitalul Orăşenesc Ţăndărei.

După verificări, poliţiştii au stabilit că o altă fată, de 10 ani, a fost transportată la o altă unitate spitalicească din Slobozia cu simptome asemănătoare.

Cercetările sunt continuate de o echipă complexă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Totodată a fost informată D.G.A.S.P.C. Ialomiţa.

Fata de zece ani şi băiatul de un an şi 11 luni sunt fraţi, iar fetiţa de cinci ani care a murit era verişoara lor. Copiii ar fi fost spălaţi cu o substanţă toxică, posibil tomoxan, de bunica lor, o femeie de 35 de ani, din Ţăndărei.

Tomoxan se folosește împotriva păduchilor și altor paraziți externi la animale.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *