O frumoasă ieșeancă l-a făcut tată pe celebrul creator de modă Philipp Plein

X Press
2 Min Read

Andreea Sasu, o pășcăneancă în vârstă de 34 de ani, trăiește momente de maximă bucurie în această perioadă. Pe lângă o carieră strălucită, ieșeanca se pregătește să devină mamă pentru prima dată. Tatăl copilului este un nume renumit în lumea modei la nivel global, Philipp Plein, care a confirmat deja pentru presă această veste fericită. În trecut, Andreea Sasu a avut relații sentimentale cu un fotbalist din Serie A și cu un pilot cunoscut de Moto GP.

Anunțul despre relația dintre româncă și celebrul creator de modă a fost făcut de publicația germană Bild. De asemenea, presa străină a remarcat că Philipp Plein s-a despărțit de fosta sa logodnică, Lucia Bartoli, pentru a fi alături de Andreea Sasu. Cei doi au trăit o poveste de dragoste frumoasă, care a culminat cu venirea pe lume a unui copil. Philipp Plein a devenit tată pentru a doua oară în 2022, având deja un copil din căsătoria anterioară cu Fernanda Rigon, potrivit prosport.ro.

Într-un interviu acordat publicației menționate, Philipp Plein a vorbit despre relația sa cu frumoasa Andreea Sasu. Designerul celebru a dezvăluit că au decis să se mute împreună de ceva vreme și că este din nou îndrăgostit de moldoveancă. Cei doi au mai avut o relație în trecut, cu ups și downs, înainte ca Philipp Plein să trăiască povestea de dragoste alături de Lucia Bartoli.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *