O turistă a rămas blocată 15 ore într-o telecabină, noaptea, pe ger

X Press
2 Min Read

O femeie a petrecut 15 ore în frig, uitată în interiorul unei telecabine aflate la înălţime, deasupra pârtiilor acoperite de zăpadă ale unei staţiuni de schi din zona Lacului Tahoe, potrivit autorităţilor locale, notează Los Angeles Times.

Monica Laso se afla într-o excursie de snowboarding cu prietenii la South Lake Tahoe’s Heavenly Mountain Resort din South Lake Tahoe, joi, când a decis că era prea obosită pentru a coborî cu placa de pe munte, potrivit postului KCRA News, care a relatat primul incidentul.Femeia a întrebat un angajat dacă poate coborî cu telecabina şi s-a îmbarcat în jurul orei 16:58. Două minute mai târziu, telecabina a încetat să mai funcţioneze, iar femeia a rămas singură, în frig şi fără telefon sau lumină.

Laso a rămas în interiorul telecabinei pe parcursul nopţii, frecându-şi mâinile şi picioarele pentru a se încălzi, în timp ce temperatura a scăzut drastic.Vineri dimineaţă, un apel a fost primit la serviciul de salvare din South Lake Tahoe în jurul orei 8:30. La Heavenly Mountain Resort se afla o femeie care suferea de expunere la frig, a spus persoana care a sunat, potrivit lui Sallie Ross, purtător de cuvânt al departamentului. Femeia fusese găsită în interiorul telecabinei.Laso a fost tratată la faţa locului şi a refuzat să fie dusă la spital.”Au evaluat-o şi ea nu a ales să fie transportată”, a declarat Ross. “Se pare că nu a fost rănită sau ceva de genul acesta, dar cu siguranţă nu a avut o noapte grozavă, asta e sigur”.

Laso a declarat într-un interviu în limba spaniolă pentru KCRA că a strigat de fiecare dată când un muncitor trecea pe sub telecabină şi s-a simţit foarte frustrată pentru că oamenii nu o auzeau. Noaptea lungă şi întunecată a fost “foarte rece”, a spus ea.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *