O urmă de pantof aruncă în aer expertizele din dosarul avocatei care ar fi fost omorâtă de partenerul ei de viață

X Press
2 Min Read

O expertiză în cazul morții avocatei ieșene Monica Cioată scoate la suprafața amănunte noi care l-ar incrimina ca suspect de crimă pe partenerul de viață al tinerei, avocatul Sebastian Felecanu.

Avocatul Adrian Cuculis susține că partenerul femeii ar fi încercat să însceneze sinuciderea acesteia, folosind un pantof pentru a imprima o urmă de talpă pe pervazul balconului, ca și când aceasta l-ar fi folosit drept sprijin ca să sară de la geam. În realitate, raportul publicat de noul expert contractat în investigarea cazului ar arăta, potrivit lui Cuculis, că urma găsită pe pervazul balconului aparține altei perechi de încălțăminte decât cea purtată în seara incidentului de către Monica Cioată.”Răsturnare de situație în cazul Felecanu de la Iași, acolo unde avocata Monica Cioată a fost aruncată de la geam. Noua expertiză în cauză a scos la iveală minciuna inculpatului. Credem că este foarte posibil ca după ce avocata a fost aruncată de la geam, Felecanu să fi folosit un pantof de-al acesteia pentru a imprima o urmă de talpă în interiorul imobilului pe pervaz, ca și cum aceasta s-ar fi sinucis (aceasta din urmă este concluzia rezonabilă pe care o putem trage).

Noua expertiză arată că primul expert a fost în totală eroare atunci când s-a exprimat că pe marginea pervazului ar exista urma pantofului cu care a fost găsită la parter Monica Cioată. Motiv pentru care a subliniat chiar necesitatea eliminării acestei concluzii și a întregului raport inițial întocmit. Noul expert arată foarte clar că urma de pe geam ce s-a pretins că ar fi fost a Monicăi Cioată, în realitate, nu aparține pantofilor cu care a fost găsită în fața blocului, ci a unei alte încălțăminte.
Articolul integral, pe Ziare.com

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *