Palatul Braustein, folosit de PNL ca pe o tarla proprie. Aici s-a însurat fostul vicepreședinte PNL și tot aici au loc ședințe de partid la care vine Alexe

X Press
1 Min Read

Cătălin Nicoară, fost vicepreședinte al PNL Iași, și-a făcut cununia civilă la Palatul Braustein, care a fost renovat cu fonduri europene și este deschis oficial doar pentru evenimente culturale .Clădirea a fost folosită ca salon oficial pentru liberal, iar autoritățile se străduiesc acum să acopere acest lucru prin declarații false.

Viceprimarul Daniel Juravle, un apropiat al lui Nicoară, a oficiat ceremonia. Nicoară s-a căsătorit cu un medic rezident de la IRO Iași.

Aceasta nu este prima dată când PNL monopolizează Palatul Braustein pentru evenimentele sale. Anul trecut, alegerile la Tineret au avut loc acolo, iar președintele CJ Costel Alexe a fost prezent, potrivit reporteris.ro.

Potrivit conducerii Muzeului Municipal, Palatul Braustein ar trebui să găzduiască exclusiv colocvii, expoziții și cursuri educaționale.

Nicoară a publicat fotografii din clădirea renovată cu 23 de milioane de lei din fonduri europene, care este destinată conform statutului să găzduiască exclusiv activități culturale.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *