Parcare supraterană de 72 milioane lei, ”desenată” de Primărie pe hârtie. Voi ce credeți, se va construi? FOTO

X Press
2 Min Read

Consiliul Local a votat în ședința de miercuri, 27 martie, și un proiect de hotărâre privind actualizarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico – economice și a devizului general pentru parcarea supraterană din strada Mușatini.
Conform documentației, valoarea totală a acestui obiectiv de investiții, care include proiectare și executarea lucrărilor, este de 72.183.883,96 lei.

Proiectul realizării parcării prevede construirea acesteia pe o suprafață de teren de circa 2.475 metri pătrați, aflat pe strada Mușatini nr. 57, în cartierul Alexandru cel Bun. Parcarea va fi compusă din demisol, parter, patru niveluri și o terasă, cu dimensiunile în plan de 31,3 metri pe 42,6 metri.

Vor fi amenajate 280 de locuri de parcare, dintre care 10 locuri destinate persoanelor cu dizabilități, 22 de locuri în cadrul demisolului, 30 de locuri pentru autovehiculele electrice și 24 de locuri în spații neacoperite la nivelul terasei.
Circulația autoturismelor va fi în două sensuri, pe două benzi de circulație, iar accesul pe verticală va fi asigurat de rampe carosabile cu înclinația de 18% dispuse simetric pe laturile scurte ale clădirii.

Accesul în incinta amplasamentului se va face din strada Mușatini prin intermediul a două accese cu lățimea de 7 metri, asigurându-se câte 2 benzi de circulație cu lățimea de 3 metri și trotuare cu lățimea de minim 1 metru.
Durata de execuție estimată este de 24 de luni, din care șase luni proiectarea și 18 luni execuția lucrărilor.

Sursa. Primaria Iasi/facebook

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *