Pericol la Pașcani cu un stâlp care stă să cadă peste trecători

X Press
1 Min Read

De mai bine de un an de zile, un stâlp de lemn de pe marginea drumului stă să cadă. El este prins doar în cablurile operatorilor de telecomunicație și prezintă un pericol pentru mașinile, trecătorii dar mai ales copiii care se joacă în această zonă.

Deși situația este vizibilă și periculoasă de atâta timp, administrația locală nu a intervenit până acum. Administratorul public, Claudiu Bodoașcă a spus că va cere operatorilor de cablu să intervină pentru rezolvarea problemei. El a mai spus că au mai fost și alte probleme similare, mai ales în zonele unde au fost făcute lucrări pentru extinderea rețelelor de gaz, apă și canalizare.

Menționăm că și pe esplanada din zona Vale au fost unele probleme care i-au pus în pericol pe cetățeni. Este vorba despre cutiile electrice de la stâlpii de iluminat. Timp de câțiva ani de zile, ele au stat deschise după ce s-au stricat. În urma repetatelor apeluri publice, făcute de către consilierii din opoziție, problema a fost rezolvată săptămâna trecută. Cutiile vechi au fost schimbate cu altele noi, unde are acces doar personalul de întreținere.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *