Poliția a aflat cine conducea Mercedesul care a împins motociclistul în refugiul de la Belvedere. Este vorba despre o avocată VIDEO

X Press
2 Min Read

Polițiștii din Iași au identificat protagoniștii scenelor de film care au avut loc joi seară pe stradă, în zona Belvedere. Un Mercedes condus de către o șoferiță de meserie avocat și un motociclist au fost protagoniștii clipurilor dezbătute intens pe rețelele sociale din Iași: în imaginile pe care le puteți vedea mai jos, un Mercedes urmărește îndeaproape un motociclist iar acesta este apoi împins violent în refugiul de călători din fața bisericii catolice.
Norocul avocatei a fost că motociclistul a scăpat teafăr, cu mici zgârâieturi, Însă ea este cercetată pentru două infracțiuni.


Iată ce spune Poliția Iași.

“La data de 30 mai, Serviciul Rutier Iași a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că în municipiul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenesti.

La fata locului polițistii au stabilit faptul că un autoturism și un motociclu au intrat în coliziune

În urma accidentului conducătorul motociclului, un bărbat, de 27 de ani, a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale.

Conducătorul motociclului a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice.

În continuare se fac verificări în vederea identificării conducătorului autoturismului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *