Primarul Chirica, începe judecata în dosarul Flux. Va explica judecătorilor cum a „crescut” un imobil de la 2 la 8 niveluri

X Press
1 Min Read

Judecătorii Curții de Apel Iași au stabilit că procurorii au strâns toate dovezile necesare și legale pentru întocmirea rechizitoriului din dosarul Flux și că poate începe procesul.

Dosarul Flux a fost făcut de DNA în anul 2022 și au fost formulate mai multe acuzații de corupție la adresa primarului Mihai Chirica, a fostului viceprimar Gabriel Harabagiu și a firmei Flux SRL.

Prin această decizie, se deschide calea pentru un complet de la Tribunalul Iași să judece pe fond acuzațiile formulate împotriva primarului Mihai Chirica și a celorlalți inculpați. Se preconizează că primul termen al procesului va avea loc în perioada februarie-martie 2024.

În esență, în Dosarul Flux, DNA a susținut că primarul și ceilalți inculpați au semnat documente care au condus la intabularea ilegală a unui imobil din Tătărași, construit de firma Flux SRL. Conform autorizației de construire, imobilul trebuia să aibă două nivele, însă, în final, acesta a fost ridicat la opt nivele.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *