Primarul vrea, mai nou, să construiască un stadion în zona șes Bahlui deși a cheltuit bani pentru amplasament în Moara de Vînt

X Press
1 Min Read

În ședința ordinară din 27 martie, Consiliul Local (CL) va analiza posibilitatea de a contracta un împrumut în valoare de 150 milioane lei. Acest împrumut este destinat pentru mai multe proiecte, printre care se numără construirea unui stadion nou cu costuri de aproximativ 100 milioane lei, modernizarea clădirii Poitiers, evaluată la 30 milioane lei, și lucrări pe șoseaua Bucium în valoare de 20 milioane lei.

O modificare semnificativă este locul de construcție al stadionului, care nu va mai fi în Moara de Vânt, așa cum s-a propus inițial. În schimb, se ia în considerare amplasarea acestuia în zona șesului Bahlui. Deși în ultimii ani s-au cheltuit fonduri locale pentru diverse documentații tehnice legate de locația din Moara de Vânt, ideea de a muta stadionul în zona șesului Bahlui a fost susținută de mai multe persoane în ani anteriori. Argumentele în favoarea acestei decizii includ accesul mai ușor la varianta de trafic greu de ocolire a orașului și la drumul european. În contrast, primarul Chirica a pledat în trecut pentru construirea stadionului în Moara de Vânt.

TAGGED: ,
Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *