Tată și fiu băgați în spital după ce au venit din străinătate. Au luat bătaie cruntă

bataie, tata fiu, spital

X Press
1 Min Read

În seara zilei de 25 decembrie 2023, în jurul orei 20:20, Secția 5 de Poliție din Iași a primit un apel la numărul de urgență 112 de la un bărbat care a semnalat că tatăl său a fost agresat fizic.

Polițiștii ajunși la locul incidentului au constatat că în jurul orei 20:15, între mai multe persoane de pe strada Radu Vodă din municipiul Iași, a izbucnit un conflict spontan, ca urmare a consumului de băuturi alcoolice, în care cei implicați s-au lovit reciproc cu pumnii și un obiect contondent.

Două dintre aceste persoane (tatăl și fiul) au fost preluate de către o ambulanță și transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Toate persoanele implicate în incident au fost identificate și sancționate conform Legii 61/1991 pentru provocarea de scandal.

Până în prezent, niciuna dintre aceste persoane nu a depus plângere pentru infracțiunea de lovire sau alte forme de violență.

Investigațiile continuă pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a petrecut acest eveniment, urmând să fie luate măsuri legale în consecință.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *