Un actor de la Hollywood și fiicele lui de 10 și 12 ani au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în mare, în Caraibe

X Press
1 Min Read

Un actor de la Hollywood, împreună cu cele două fiice ale sale, de vârste mici, au murit după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit în Marea Caraibilor, joi, relatează NBC News. Christian Oliver, de 51 de ani, era cunoscut pentru roluri în filmele „Speed Racer”, „The Good German” sau „Valkyrie”.

Actorul, de 51 de ani, și fiicele sale, Madita și Annik, de 10 și 12 ani, a murit împreună cu pilotul avionului, Robert Sachs, conform poliției din Insulele Vincent și Grenadine, care a descoperit epava aeronavei. Actorul și fiicele sale tocmai plecaseră din Becquia, o mică insulă foarte populară printre turiști, parte a statului insular St. Vincent și Grenadine. Avionul se îndrepta spre statul insular Sfânta Lucia, la aproximativ 100 de kilometri nord.

Cu câteva zile înainte, Oliver postase pe Instagram o fotografie cu o plajă la apus, alături de mesajul „La mulți ani de undeva din paradis!”. Cele patru cadavre au fost recuperate cu ajutorul unor pescari și scufundători care au ajuns la locul epavei înainte ca Paza de Coastă să constate decesele.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *