Un elev ieșean a murit în autobuz, în drum spre casă. Se întorcea cu mama lui de la o ședință cu părinții

X Press
2 Min Read

Un tânăr de 17 ani din comuna Stolniceni-Prăjescu a murit în urma unui stop cardio-respirator. Incidentul tragic a avut loc în timp ce tânărul se afla într-un mijloc de transport spre casă și i s-a făcut brusc rău.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 19.00. Persoanele din mașină au cerut imediat ajutor de urgență. Două ambulanțe de la SAJ Pașcani au intervenit rapid pe drumul dintre Pașcani și Stolniceni-Prăjescu, una dintre ele având și un medic la bord, care se întorcea de la un alt caz în zonă.

Medicii au încercat să resusciteze tânărul timp de o oră la locul incidentului și apoi l-au transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani. Potrivit dr. Gheorghe Carp, purtătorul de cuvânt al spitalului, încercările de resuscitare au continuat timp de încă două ore, dar din păcate, fără succes. Decesul tânărului a fost declarat în jurul orei 22.00.

Conform newspascani.com, înainte de a-i fi rău, tânărul fumase mai multe țigări și consumase energizante. În mașină se afla și mama sa, care venise de la o ședință cu părinții.

La data de 23 aprilie, Poliția Municipiului Paşcani a fost notificată de către o unitate medicală despre decesul tânărului. Conform primelor investigații, nu au fost găsite urme vizibile de violență pe corpul tânărului. Pentru a determina cauza exactă a decesului, a fost dispusă efectuarea unei necropsii medico-legale. În acest caz, poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *