Urmează temperaturi de vară la început de aprilie. 30 de grade Celsius la Iași

X Press
1 Min Read

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pe tot parcursul lunii aprilie, conform prognozei anunţate vineri de meteorologi. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în întreaga ţară, în intervalul 8 – 22 aprilie.

Săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cu excepţia regiunilor nord-vestice, unde cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale, regimul pluviometric va fi deficitar, mai ales în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 08.04.2024 – 15.04.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane. Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024 Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi uşor excedentar, în cea mai mare parte a ţării.
Luni va fi foarte cald în Iași pentru acest început de aprilie, fiind prognozate peste 30 de grade Celsius.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *