VIDEO Motociclistul care a murit la Chicerea și-a presimțit moartea? În ultimul videoclip postat pe Internet, Andrei a vorbit despre demonii vitezei. Iată clipul!

X Press
2 Min Read

Andrei, motociclistul care a murit după ce s-a izbit violent cu de un cap de pod între la Tomești posta deseori pe internet ieșirile periculoase cu “motorul” marca BMW, o variantă foarte puternică. Acesta a luat în plin capul de pod, cu aproximativ 150 km/h.
În urmă cu două săptămâni, Andrei a publicat un clip pe Youtube în care vorbea despre “demonii vitezei”, “adrenalina care îți inundă creierul” cât și despre faptul că “se moare pe motocicletă” și “diavoli care ne sucesc încheietura mâinii”.
În videoclipul postat de către Andrei și care îl prezentăm mai jos se poate observa că acesta conduce cu viteză mare și face depășiri periculoase, la limită. El sprintează pe șosea printre autovehicule la viteze amețitoare.

Tânărul a murit după ce s-a izbit violent cu motocicleta de un podeț. Cel mai probabil, acesta a derapat din cauza vitezei. Andrei avea 38 de ani, o fetiță și o soție.
“La data de 29 martie a.c., ora 12:10, pe raza localității Chicerea, județul Iași, a avut loc un accident rutier, în care a fost implicat un motociclist.
Din primele cercetări, a reieșit faptul că, un bărbat de 38 de ani, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi intrat în coliziune cu un cap de pod.
În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul bărbatului.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au precizat reprezentanții Poliţiei Iași.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *