VIDEO Români dați afară din restaurant, de Revelion, înainte de a se servi mâncarea, deși plătiseră

revelion, autorizatie, dati afara

X Press
2 Min Read

Revelion de coșmar pentru mai mulți români care petreceau Revelionul la un restaurant din Madrid, Spania. Au fost dați afară de poliție pentru că proprietarul localului, român și el, nu avea autorizație, relatează site-ul Știri Diaspora.
O româncă a povestit pe rețelele sociale că înainte să fie servită mâncarea poliția a descins în restaurant. Ea spune că aproape 300 de persoane se aflau în local și au fost dați afară înainte de miezul nopții. „A venit poliția și ne-a spus să părăsim localul. Nu știu pe cine caută. Încearcă să ne explice. Facem în mașină Revelionul. Am plătit, dar nici nu am mâncat. Doamne! Așa ghinion. A zis să plecăm așa, fără motiv. În viața mea nu am pățit așa ceva. Eu am plătit. Se pare că proprietarul nu are licență să facă revelionul. Restaurantul e unul de lux. Dacă nu ieșim din restaurant ne arestează. Deja îl arestează pe un spaniol. Pe noi românii nu ne arestează, dar l-au reținut pe un spaniol, care e cel mai tare-n gură!”, a povestit Luminița Mantale pe contul său de TikTok.

@lumynyta.ionela #fyp #foryou #humor #stitch #meme #wow #relatable #naruto #relatable #meme ♬ sonido original – Mantale Luminita

„Ne pare rău. Am rămas și fără Revelion, nici banii nu ni i-a dat. Am plătit câte 110 euro. Urâtă seara. Nu avem niciun fel de mâncare pregătită acasă. Nu avem nici șampanie. Patronul nu avea licență. A luat banii, i-a pus buzunar și pleacă în România. Cred că și ospătarii știau, deoarece râdeau. Peste 300 de peroane au fost scoase afară”, a mai spus ea. Și patronul restaurantului Nobile’s din Madrid, unde a descins poliția, este român, precizează sursa citată.

Foto: Captură video Luminița Ionela/Tik Tok

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *