VIDEO Rușii cotropitori au atacat iar Kiev. Blocuri distruse, mai mulți răniți

X Press
2 Min Read

Un nou atac cu rachete rusești a avut loc marţi dimineaţă asupra capitalei ucrainene Kiev şi a oraşului Harkov, unde o clădire rezidenţială a fost parţial distrusă. Mai multe persoane au fost rănite în urma atacurilor, au anunţat autorităţile din cele două localităţi.

Mai mulţi copii şi o femeie au fost răniţi la Harkov, conform datelor preliminare, a anunţat Serghei Bolvinov, şeful departamentului de investigaţii al oraşului, pe reţeaua Telegram, potrivit AFP, preluată de Agerpres. „În urma bombardamentului din această dimineaţă, o parte dintr-un bloc de apartamente a fost complet distrusă. Echipele de salvare încearcă acum să caute printre dărâmături după persoane care ar putea fi prinse dedesubt”, a declarat primarul din Harkov, Igor Terehov. La Kiev, „o victimă a fost spitalizată de serviciile de urgenţă în cartierul Solomianskii”, a anunţat primarul Vitali Kliciko.

Vehicule şi clădiri au fost cuprinse de flăcări în urma loviturilor, a spus el pe Telegram. Administraţia militară de la Kiev a raportat un alt rănit în cartierul Sviatoşinski. Mai multe regiuni ucrainene s-au aflat sub alertă marţi dimineaţă, iar rezidenţii au fost nevoiţi să se adăpostească după ce forţele armate au raportat tiruri de rachete. Atacurile asupra teritoriului ucrainean s-au intensificat de la începutul anului.

TAGGED: , ,
Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *