VIDEO Senatoarea ieșeană Șoșoacă, pusă să facă sport cu forța. Nu mai are voie să conducă mașina. Circul pe care l-a făcut

X Press
2 Min Read

Senatorul de Iasi, Diana Șoșoacă, liderul partidului SOS România, a ramas fara permisul de conducere după ce a fost surprinsă circulând cu o viteză de 110 km/h în zona Buftea, unde limita legală era de 40 km/h.

Într-un clip video postat pe contul său de Facebook, Șoșoacă a susținut că a fost urmărită de la domiciliu și că a fost singura persoană oprită de poliție, sugerând că acest lucru ar fi legat de eforturile de a-i împiedica participarea la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, deoarece suspendarea permisului îi va afecta capacitatea de a se deplasa pe durata campaniei electorale. Ea a afirmat că va contesta decizia autorităților. „Cum sa merg cu viteza daca aici se circula bara la bara? Cine v-a pus sa-mi luati carnetul astazi. Sunteti niste persoane puse de sistem care sa ne opriti din campania electorala. Ce sa semnez falsurile voastre, nenorociti ce sunteti”, i-a spus Diana Sosoaca politistul.

„La data de 10 martie a.c., în jurul orei 11:59, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu și acționau cu aparatul radar pe DN7- km16+600, polițiștii rutieri din Buftea au depistat un autoturism, condus de o femeie, care circula cu viteza de 110 km/h, pe un tronson de drum pentru care limita maximă de viteză este de 40 km/h. Potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”, a transmis Politia.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *