Violența la moldoveni! Un taximetrist este filmat când bate un copil pe o stradă din Canta VIDEO

X Press
2 Min Read

După cazul avocatei nervoase care a lovit cu Mercedesul un motociclist în zona Belvedere, a apărut un altul: un taximetrist din Iași este surprins când lovește violent cu pumnii un copil. Faptele de violență au avut loc pe strada Luca Arbore. În clip se poate observa un grup mare de copii care stă pe stradă și socializează, unul se joacă cu mingea. La un moment dat, pe stradă își face apariția un autoturism taxi care oprește în mijlocul grupului.

Din acesta coboară nervos un bărbat care imediat “ia la palme” unul dintre copii. Ceilalți copii au devenit agitați și temători. Șoferul s-a urcat din nou în mașină și după o manevră de întoarcere, prinde viteză și simulează că vrea să lovească grupul de copii. După care,individul oprește mașina, coboară apoi și se repede la același copil pe care îl lovește iar, repetat, cu pumnul. Ceilalți copii par dezorientați.
Ulterior, șoferul se urcă în mașină si imediat un alt copil se desprinde din grup și urcă pe bancheta din spate a mașinii. Cel mai probabil băiatul care a urcat este fiul taximetristului bătăuș.
In cazul avocatei care a lovit cu mașina motociclistul, polițiștii și procurorii au reușit să o aresteze pentru infracțiunea de tentativă de omor.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *