Tânăr din comuna A.I.Cuza executat în stil mafiot la Roma. Suspecții au fost arestați după un an de la asasinat

X Press
3 Min Read

Trei bărbați au fost arestați la Roma, fiind suspectați că l-au asasinat pe Mihai Roman, un tânăr în vârstă de 33 de ani, chiar în fața blocului în care locuia acesta. Victima, Mihai Ștefan Roman era căsătorit și tată a doi copii gemeni în vârstă de 9 ani. Bărbatul era originar din județul Iași, comuna A.I.Cuza.

Crima s-a petrecut anul trecut, pe data de 8 martie. Mihai se întorcea acasă de la muncă și era pe trotuar, la câțiva metri de blocul în care locuia, când un bărbat aflat pe o motocicletă a tras două focuri de armă asupra lui, după care a părăsit zona în trombă, scrie newspscani.ro.

Vecinii au sunat la serviciul de urgență, iar un echipaj medical a sosit în scurt timp la fața locului, însă românul era deja mort. La data respectivă s-a presupus că românul a căzut victimă unei reglări de conturi, însă ancheta a stabilit că, de fapt, a fost vorba de o răzbunare, după ce românul l-ar fi jignit pe unul din suspecții aflați acum în spatele gratiilor.

Potrivit Roma Today, Mihai Roman ar fi intrat în conflict cu un bărbat de 27 de ani, născut în Italia, dar care provine dintr-o familie de romi din România. Acesta ar fi comandat asasinarea lui Mihai, după o ceartă serioasă care a avut loc între cei doi, în timpul căreia victima i-ar fi adresat cuvinte jignitoare suspectului. Asasinatul ar fi fost comis de un bărbat de 29 de ani, care se afla pe motocicleta condusă de un alt bărbat, de 37 de ani, de asemenea, român. Cei trei sunt acuzați de omor calificat, iar doi dintre ei și de deținere și uz de armă de foc.

Grupul a avut, de asemenea, un laborator disponibil pentru a modifica pistoalele de jucărie în arme reale .

Investigațiile, desfășurate în perioada martie – noiembrie 2023, au făcut posibilă reconstituirea întregului context. Autorul, în vârstă de 27 de ani de origine romă aparține unei familii care locuiește în tabăra ilegală de la Ponte Mammolo.
Victima, Mihai Ștefan Roman era căsătorit și tată a doi copii gemeni în vârstă de 9 ani. Bărbatul era originar din județul Iași, comuna A.I.Cuza.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *