A murit o cunoscută profesoară de la Colegiul Negruzzi. Tocmai își îngropase mama

deces, profesoara carmen radu negruzzi

X Press
2 Min Read

Profesoara de istorie Carmen Radu, de la Colegiul “Costache Negruzzi”, a decedat joi dimineaţă la Spitalul “Sfântul Spiridon”. În vârstă de 59 de ani, ea era internată de câteva zile aici, în urma unor complicaţii ale unei boli mai vechi.

Decesul ei surrvine la numai două săptămâni după cel al mamei sale, cu care locuia împreună în zona Copou.

Profesorul de istorie George Iutiş, de la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, a anunţat decesul fostei sale colege pe pagina sa de Facebook:

“O veste foarte tristă acum, la sfârşit de an… Am comunicat în această toamnă cu Carmen, prin telefon, prin mesaje, o asteptam să revină, să îşi redreseze sănătatea, să continue activitatea ei admirabilă la catedră şi, de asemenea, de “păstorire” a grupei de studenţi de la facultate… De-a lungul timpului, din ’91 până acum, s-au conturat şi consolidat între noi relaţii de profund respect reciproc, de preţuire pentru ce este şi ce face celălalt, de sincere sentimente amicale în orice împrejurare a vieţii… Mult prea repede şi în mod nedrept te-ai grăbit, Carmen, să ne spui “Adio”, familiei tale, colegilor şi prietenilor pe care i-ai avut de-a lungul vieţii tale! Nu te vom uita vreodată, cu chipul tău luminos, de persoană optimistă, de om care ştie cum să lupte cu greutăţile vieţii!

DUMNEZEU SĂ TE IERTE ŞI SĂ TE AIBĂ ÎN PAZA LUI!”

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *