VIDEO Care ajunge mai repede la Aeroport de la Gară? Autobuzul CTP cu 3,5 lei sau cu taxi – 38 lei?

X Press
2 Min Read

CTP face reclamă la propriul traseu cu numărul 50 de la Gară la Aeroport comparând timpul parcurs de autobuz și un taxi.
La destinație, timpul a fost în favoarea taximetristului la o distanță de 2 minute față de autobuz, dar diferența de preț a fost colosală, de aproape 10 ori.


Pentru a vizualiza video, apăsați AICI sau pe mențiunea ”Video pe Faccebook. Aflați mai multe” din ecranul negru:

Postarea CTP pe Facebook:

Compania de Transport Public Iași vă oferă o opțiune ieftină și confortabilă pentru a ajunge la destinație.
💳 Cu un bilet de transport în comun, care costă doar 3,5 lei, puteți călători timp de două ore în oraș și economisi bani în bugetul familiei. Pentru comparație, o cursă cu taxiul din zona centrală până la Aeroport costă de zece ori mai mult decât achiziționarea unui bilet de călătorie.
📲 Am efectuat un test pentru a vă demonstra cât de eficientă este opțiunea noastră. Urmărind clipul video, puteti observa că atât autobuzul nostru, cât și taxiul parcurg aceeași distanță în aproximativ 20 de minute. Cu toate acestea, avantajul major este că biletul de transport în comun este valabil timp de două ore, astfel încât puteți merge să vă conduceți apropiații la Aeroport, să vă întorceți folosind același bilet sau să faceți alte opriri pe traseu.
🚌 Pentru a ajunge de la Gară la Aeroport, puteți folosi autobuzul 50.
Acesta oprește în următoarele stații:
Gara Iași, Piața Unirii, Târgu Cucu, Podu de Fier, Spital Pașcanu, Cimitirul Sfântu Petru si Pavel, Telegondola 1, Complex Roua Residence,, Telegondola 2, Rond Ciric, Aeroport Iași Sosiri.
Pe sensul opus, autobuzul oprește în stațiile: Aeroport, Telegondola 2, Complex Roua Residence, Telegondola 1, Cimitir Sfântu Petru si Pavel, Spital Pașcanu, Podu de Fier, Târgu Cucu (b-dul Independenței), Piața Independenței, Gara Iași.
Autobuzele circulă non-stop, cu plecări din 30 în 30 de minute de la Gara și Aeroport.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *