A treia oară, cu noroc. Timofciuc a ajuns viceprimarul Iașului. Ce spun foștii colegi din USR

X Press
1 Min Read

Răzvan Timofciuc a fost ales viceprimar al Iașului, cu 14 voturi valabil exprimate. Va ocupa funcția alături de Daniel Juravle. Până la decizia de astăzi au mai fost două încercări eșuate.

Viceprimarul a fost ales prin vot secret, fiind propunerea primarului Mihai Chirica.

„Excluderea mea abuzivă din USR de câțiva şefi care sunt la conducere a dus la realizarea acestui compromis. Nu am dezvoltat o simpatie reciprocă între mine și domnul primar. Pentru cei care sunt dezamăgiți de alegerea mea sper că în cele 9 luni de mandat să confirme faptul că sunt aici pentru ieșeni. Sper să lucrăm bine pentru interesul comunităţii”, a transmis Răzvan Timofciuc, noul viceprimar al Iașului.

Fostii colegi a lui Timofciuc au profitat de ocazie ca să reclame nefunctionalitatea între USR si PMP-ul lui Eugen Tomac.

“Polul Dreptei” s-a făcut praf la Iași, ca și candidatura lui Bodea: 2 PMP-isti și un userist (fostul consilier și mâna dreapta a lui Bodea) au votat un nou viceprimar pentru Chirica și, evident, îi vor vota bugetul tot astăzi. Există acum o singură alternativă la sistemul putred din Primăria Iași: noi”, a spus Cosette Chichirău, fosta șefă USR Iași.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *