Detalii despre furtul seifului de 180 de kg furat dintr-o vilă din Hârlău. Hoții au fost ajutați de o tânără

X Press
2 Min Read

Procurorii ieșeni au oferit detalii despre furtul seifului plin cu bani furat de la un comerciant de fructe din Hârlău. Au fost trei hoți – doi tineri și o tânără. „La data de 12 ianuarie 2024, în intervalul orar 8:46, 10:04, inculpatul C.I.C s-a deplasat împreună cu inculpatul C.A, la volanul autoturismului marca Volvo, în apropierea locuinței persoanei vătămate, după ce anterior au distrus camere de supraveghere cu unghi incident pe locuința persoanei vătămate. După ce au parcat autoturismul au pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate apoi, au forțat geamul de la bucătărie pătrunzând în incinta locuinței. De la etajul imobilului au sustras un seif metalic de 180 de kilograme, în care se aflau sumele de 5 sute de mii de lei, și 30 de mii de euro, seif pe care l-au cărat în autoturismul Volvo.
Cei doi s-au deplasat la locuința părinților inculpatului C.I.C unde au lăsat seiful. De la domiciliul inculpaților complici, inculpatul C.I.C s-a deplasat cu autoturismul Volvo pe raza unui sat din apropiere. Unde s-a întâlnit cu inculpata S.A, concubina sa, aceasta fiind la volanul altui autoturism.
După abandonarea autoturismului Volvo, cei doi s-au întors la domiciliul părinților inculpatului C.I.C, unde a fost spart seiful și sustrase sumele din interior. În cauză inculpații sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat și complicitate la furt calificat. Reprezentantul Ministerului Public a înaintat propunerile legale către judecătorul de drepturi și libertăți”, a declarat Alexandra Teona Sava, Prim Procuror, Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău.
CITIȚI ȘI

Trei hoți au fost prinși aseară în cazul furtului seifului de la Hârlău

Jaf ca-n filme la Iași. Au oprit camera video cu 2 zile înainte să fure, în plină zi, seiful de 200 kg în care era o avere

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *