Trei hoți au fost prinși aseară în cazul furtului seifului de la Hârlău

X Press
2 Min Read

Din cei 500.000 de lei, 30.000 de euro și bijuterii furate din vila unui comerciant de fructe din Hârlău, în urmă cu trei săptămâni, polițiștii au mai recuperat doar o mică sumă.

„La data de 02 februarie 2024, polițiștii au reținut trei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de, furt calificat”.

Din cercetări a rezultat că, la data de 12.01.2024, acestea, prin forțarea unui geam de la parter, ar fi pătruns în interiorul locuinței persoanei vătămate, din orașul Hârlău, de unde ar fi sustras un seif în care se afla o sumă importantă de bani, în lei și valută, precum și bijuterii.

La data de 02 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hârlău și Serviciului Criminalistic au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Hârlău.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificați 11.500 de lei, precum și alte bunuri.

De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, două autoturisme.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au reținut trei persoane pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J Iași.

La data de 03.02.2024, acestea vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău cu propuneri legale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

CITITI SI

Jaf ca-n filme la Iași. Au oprit camera video cu 2 zile înainte să fure, în plină zi, seiful de 200 kg în care era o avere

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *