Avocatul care a lovit motociclistul la Belvedere a ajuns după gratii. Care a fost motivația gestului său violent? VIDEO

X Press
3 Min Read

Alexandra Cioată a fost arestată pentru 30 de zile, fiind cercetată pentru tentativă la omor și părăsirea locului accidentului.
Decizia judecătorului de drepturi și libertăți de pe lângă Curtea de Apel poate fi contestată în următoarele 48 de ore.

Avocatul cu Mercedes care a acroșat un motococlist joi seară a fost reținut ieri pentru 24 de ore pentru tentativă de omor și părăsirea locului accidentului. Astăzi la ora 12, judecătorii vor decide dacă aceasta va sta după gratii încă 30 de zile sau o eliberează.
Avocatul se numește Alexandra Cioată iar joi seară a fost filmată în trafic cum urmărește îndeaproape un motociclist pe care apoi l-a împins violent în refugiul de călători din fața bisericii catolice.
Inițial, ea a fost cercetată pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


După numeroasele clipuri cu imagini apărute în mediul online în care se vede clar intenția șoferiței de a acroșa motociclistul, procurorii au schimbat încadrarea faptelor în “tentativă de omor”. Oamenii legii au dispus imediat reținerea ei pentru 24 de ore și apoi, tot ieri, au prezentat-o judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.
“Prin ordonanţa procurorului de caz s-a dispus schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de vătămare corporală din culpă în infracţiunea de tentativă de omor. Inculpata a fost audiată pentru tentativă de omor şi părăsirea locului accidentului a fost reţinută şi urmează a fi prezentată Curţii de Apel, având în vedere calitatea acesteia de avocat, cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Adina Bocai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.
Avocatul Alexandra Cioată nu a dorit să declare anchetatorilor care a fost motivul gestului său care putea să provoace o tragedie. În acest caz ar fi două ipoteze. Ce doi s-au șicanat în trafic iar șoferița a cedat nervos și a recurs la gestul violent. A doua variantă ar fi că ei se cunoșteau dinainte, posibil să fi fost iubiți. Însă, apropiații ei au subliniat că Cioată este un avocat profesionist, cerebral și nu pot explică gestul din trafic care a avut loc joi seară.
CITIȚI ȘI

EXCLUSIV Magnatul imobiliarelor din Iași își vinde bolidul electric abia cumpărat. Modelul este unic în oraș. Iată care este motivul vânzării FOTO

EXCLUSIV Palatul “împăratului” Vlasov de pe Sărărie a devenit Palatul lui Zapodeanu. Vlasov a vândut casa deși are sechestru pe avere? FOTO

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *