Contre între PSD și PNL pe tema pliantelor electorale de la intrarea în Inspectoratul Școlar Iași. A apărut o filmare VIDEO

X Press
2 Min Read

Certurile între PSD și PNL privitoare la pliantele electorale de la intrarea în Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) continua. PNL Iași acuză că oamenii din PSD au pus intenționat pliantele respective pe masa paznicului de la intrarea în instituție apoi le-a fotografiat ca să arunce vina pe cei din conducere.

În acest sens, au apărut imagini din interiorul ISJ Iași în care se poate vedea un inspector școlar care iese dintr-o încăpere și face câteva poze cu un telefon mobil. Apoi se îmbracă cu o haină și pleacă.

Culmea este faptul că în imagini se vede clar că inspectorul nu a pus pliantele pe masă, ci doar le-a fotografiat.

Cei din partidul PNL insistă că inspectorul respectiv a pus intencționat acele fly-ere, prin vocea deputatului Sorin Năcuță, de la Pașcani. “Trebuie să recunoaștem că este un succes al PSD-ului! Doar că tehnologia i-a trădat. Așa cum arată înregistrările, pliantele au fost plasate de inspectorul adjunct Sergiu E, promovat de PSD, anul trecut.
Pliantele PNL au fost distribuite prin Poșta Română, domnul inspector a adunat câteva din cutia poștală și le-a plasat pe masa portarului, când acesta lipsea. Tot el a făcut și pozele, iar regia proastă cred că a fost a lupilor tineri de la PSD Iași, care ar trebui să se mai maturizeze.
ISJ trebuie să facă o plângere penală pentru această faptă”, a scris deputatul pe un grup al PNL.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *