El este soldatul din Aroneanu care a fost ucis în Congo de către gherile. Iubita acestuia este devastată FOTO

X Press
2 Min Read

Cosmin Petru Samolinschi avea 22 de ani și locuia în Aroneanu. Acesta lucrase anterior în armată, la Iași, însă pentru un trai mai bun, și-a dat demisia și a plecat ca mercenar în Congo.
Aici, ieșeanul și ceilalți aproximativ 1000 de români care activează acolo au rolul de a instrui armata congoleză dar și să apere obiective strategice ale guvernului.
Cosmin a fost ucis de un mortier atunci când el și colegii săi au fost atacați de o gherilă ostilă.
Prietena tânărului este șocată de vestea morții acestuia. “Atât de mult mi-aș dori să mă trezesc dimineața și să fie doar un coșmar… ai plecat și m-ai lăsat incompletă… Încă refuz să accept… încă mă gândesc că e o greșeală și că nu ești tu acela.. 💔 Nu am mai ajuns să îmbătrânim împreună.. 💔”, a scris tânăra pe rețeaua Facebook.
Colegii săi din Congo au ținut să sublinieze pe aceeași rețea faptul că era un camarad bun. “Sincere condoleanțe pentru colegul nostru!😓 Dumnezeu sa-i facă parte de odihnă vesnică! Iar familiei îndurerate și persoanelor care l-au iubit, să le dea mângâiere și putere sa treacă peste aceste negre și urâte momente! A fost un om, coleg si un camarad adevărat!
😢🕯..Din nefericire, Dumnezeu ia alături de el pe oamenii buni de fiecare dată! Durere mare a lăsat în urmă Petru, atât printre colegii care suntem aici in RDC, cât si în țară!😓
Dumnezeu sa-l odihnească în pace!🕯🙏”, au scris ei.

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *