Iată cauza morții lui Costel, liderul clanului Corduneanu. Ajunsese să cântărească 34 de kilograme

X Press
2 Min Read

Liderul clanului Corduneanu s-a stins din viață ieri dimineață, după trei săptămâni de comă. Apropiații au spus că acesta a ajuns să cântărească 34 de kilograme. Operația, văzută ca o ultimă speranță pentru Corduneanu, a avut loc în urmă cu trei săptămâni, la un prestigios centru medical din Târgu Mureș, specializat în transplanturi de inimă.
În vârstă de 54 de ani, Corduneanu se lupta de câțiva ani cu probleme cardiace severe, care, în cele din urmă, l-au făcut eligibil pentru transplant. Starea lui de sănătate se deteriorase rapid, iar medicii au decis că transplantul reprezenta singura soluție pentru a-i prelungi viața. Acesta bănuia că se apropie moartea și a încercat să stea cât mai mult cu familia.
Intervenția a fost programată după o așteptare grea și plină de tensiune, timp în care pacientul a primit îngrijiri speciale pentru a se menține într-o condiție stabilă suficient de bună pentru a face față operației.
Operația a fost realizată de o echipă de chirurgi cardiologi, condusă de unul dintre cei mai apreciați medici din România. Procedura a durat aproximativ șase ore, timp în care echipa medicală a lucrat intens pentru a înlocui inima bolnavă a lui Corduneanu cu una sănătoasă, provenită de la un donator compatibil. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse, corpul lui Corduneanu nu a acceptat noul organ, cauzând complicații post-operatorii care nu au putut fi gestionate. Corpul slăbit a contactat o bacterie care i-a adus sfârșitul.
Costel Corduneanu va fi înmormântat vineri, la ora 14, în cimitirul Eternitatea din Iași.

CITIȚI ȘI

Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de Poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere

Share This Article
Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *